![]() |
Připravili jsme pro vás gastronomickou událost Plody a ryby moří a oceánů, která proběhne 2. listopadu 2018 v Orea Hotelu Voroněž.
BANKETNÍ SERVIS U STOLU
Welcome drink: Freschello Spumante , Veneto • Předkrm: Rybí parfait z norského lososa a aljašské tresky s klíčky červené řepy, koktejl z humřího masa s lístky salátu little gem
Hlavní chod: Kanadský humr pošírovaný v česnekovém másle s čerstvými bylinkami a mečoun obecný na hráškovém pyré s pečenými brambůrky
RAUTOVÁ „ALL INCLUSIVE“ NABÍDKA
Plody moře a mořské ryby s vybranými víny z Moravy a Francouzské Loire, ochutnávka karibských stařených rumů.
SUSHI LIVE STATION s Culinary Chefem Orea Hotels & Resorts Zdeňkem Křížkem
Vstupenka: 2 090 Kč/1 os., 3 690 Kč/2 os. • Vstupenka s ubytováním včetně snídaně: 2 790 Kč/1 os., 4 690 Kč/2 os.
Předprodej: Orea Hotel Voroněž, Křížkovského 47, Brno • Tel. +420 543 141 590, oto.kubik@orea.cz